ukenru
rozsliduvannya-schodo-golovi-tsvk-prodovzhili-do-13-kvitnya-n-kholodnitskiy

Розслідування щодо голови ЦВК продовжили до 13 квітня - Н.Холодницький

 • 11050 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Розслідування кримінального провадження проти голови Центрвиборчкому Михайла Охендовського продовжили ще на два місяці, а саме – до 13-го квітня. Про це повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає УНН із посиланням на "5 канал".

Як відзначає видання, протягом цього часу слідчі мають провести іще низку додаткових експертиз і слідчих дій.

"13 лютого завершився термін досудового розслідування. Прокурори своєчасно звернулися з клопотанням про продовження строку досудового, оскільки там виявилося, що необхідно проводити низку слідчих дій. Я це клопотання погодив і ми це досудове слідство продовжили на два місяці на прохання детективів. Слідство триває наразі", – зазначив Н.Холодницький.

Як повідомляв раніше УНН, Апеляційий суд Києва не задовольнив апеляційну скаргу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо відсторонення Михайла Охендовського від посади голови ЦВК.

При цьому Спеціалізована антикорупційна прокуратура планує оскаржити до Вищого спеціалізованого суду рішення судів щодо запобіжного заходу голови ЦВК Михайлу Охендовському.

Українські Національні Новини

Політика