ukenru
rozshukuvanomu-eks-nachalniku-volinskoyi-mitnitsi-dfs-ogolosili-pidozru

Розшукуваному екс-начальнику Волинської митниці ДФС оголосили підозру

 • 9774 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Колишньому начальнику Волинської митниці ДФС, який до цього часу перебував у розшуку, повідомлено про підозру. Про це інформує УНН із посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

"Прокурором Київської області повідомлено про підозру колишньому начальнику Волинської митниці ДФС у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 182 КК України (Порушення недоторканності приватного життя - ред.), який незаконно збирав і зберігав конфіденційну інформацію про особу", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, начальник Волинської митниці ДФС з мотивів особистих неприязних відносин із начальником одного з митних постів Волинської митниці ДФС, порушуючи низку конституційних прав громадян на недоторканість приватного життя, особисту та сімейну таємницю отримав та зберігав відеоматеріали спостереження за своїм підлеглим працівником, будинком та прибудинковою територією по місцю проживання останнього та членів його сім'ї.

Також колишньому начальнику митниці вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, було оголошено в розшук начальника Волинської митниці ДФС, якого прокуратура Київської області підозрює у хабарництві та зловживанні службовим становищем. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП