rozbiti-mista-luganschini-opalyuvalniy-sezon-ne-perezhivut-gayday

Розбиті міста Луганщини опалювальний сезон не переживуть, - Гайдай

 • 131607 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Розбиті після обстрілів росіян міста Луганщини опалювальний сезон не переживуть, рашисти для цього нічого не зробили. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, інформує УНН.

Цитата

«Території, де проходили бої, там взагалі жах, тому що воду вони повноцінно не відновили, газ повноцінно не відновили, будинки, звісно, не відновили. Повноцінно провести, пережити опалювальний сезон неможливо взагалі у великих містах. Ні Рубіжне, ні Лисичанськ, ні Сєверодонецьк опалювальний період не переживуть», - розповів Гайдай.

Деталі

За його словами, збережені будинки в містах зима доб‘є, після впливу низької температури їх відновити буде неможливо. В більшості містяни будуть намагатися виїхати в сільську місцевість і зимувати в покинутих будинках.

«Звичайно, що будуть ті, хто залишиться в містах, але ми можемо втратити зелений масив. Для опалювання будівель будуть використовувати виключно дрова, але приносити їх з лісу небезпечно через мінування, тому будуть рубати парки та дерева у дворах», - зазначив Гайдай.

Доповнення

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомляв, що російські окупанти не проводять майже ніякої підготовки до опалювального сезону в Маріуполі. В місті центрального опалення не буде.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Обстріл Очакова: окупанти вдарили «Градами»

     • 130449 переглядiв

    На Запоріжжі сили супротиву зруйнували залізничне полотно

     • 74029 переглядiв

    Російські війська обстріляли Нікополь, — голова РВА

     • 107093 переглядiв