ukenru
roszmi-povidomili-pro-novi-obgovorennya-shturmu-kiyeva-u-kremli

РосЗМІ повідомили, що у кремлі знову обговорюють "штурм Києва"

 • 550208 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Російське видання "Медуза", посилаючись на свої джерела в адміністрації президента рф, повідомило про те, що в кремлі знову обговорюють можливий штурм Києва, пише УНН.

Деталі

За даними джерел, в адміністрації путіна вважають, що нібито москва все ще може за кілька місяців "довести війну в Україні до перемоги".

Як повідомили, нібито "програмою-мінімум" для "оголошення перемоги" кремль вважає окупацію всієї території Донецької та Луганської областей наприкінці травня 2022 року.

"Програма-максимум", як і раніше, – захоплення Києва.

За словами співрозмовників "Медузи" у кремлі, вище керівництво країни-агресора не відмовилося від цієї мети. Джерела стверджують, що такі настрої поширилися не лише у кремлі, а й у керівництві путінської "єдиної росії".

Журналістам не відомо, як оцінюють перспективи "наступу на Київ" у керівництві міноборони рф, проте джерела в адміністрації президента кажуть, що у цьому випадку на війну можуть масово відправити строковиків.

Водночас у кремлі стверджують, що загальної мобілізації в росії чекати не варто.

Раніше

Наступ російських окупантів на Київ та область закінчився провалом. Наприкінці березня росія відвела війська з цього напрямку, залишивши за собою шлейф з воєнних злочинів.

Українські Національні Новини

Суспільство