roszmi-diznalisya-pro-plani-rf-na-noviy-okrug-z-okupovanikh-teritoriy-na-choli-z-rogozinim

РосЗМІ дізналися про плани рф на новий "округ" з окупованих територій на чолі з рогозіним

 • 175859 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Російські "Ведомости" дізналися про плани рф на "Кримський федеральний округ", куди росія нібито збирається включити тимчасово окуповані території Криму, Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України, пише УНН.

Деталі

За даними росЗМІ, повпредом цього утворення може стати ексголова "роскосмосу" дмитро рогозін. І що його можуть створити після псевдореферендумів на окупованих українських територіях. 

Співрозмовник, близький до адміністрації президента рф, як повідомляється, сказав, що рішення щодо рогозіна буде ухвалено найближчим часом.

Доповнення

На окупованих територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей України російські загарбники оголосили про проведення фейкових "референдумів" щодо приєднання до рф 23-27 вересня.

Як свідчить інформація, яка є у розпорядженні СБУ, а також телефонні розмови жителів тимчасово окупованих територій, які мають родичів у "керівництві л/днр", російські окупанти "підбили" підсумки фейкових референдумів на окупованих територіях України ще на початку вересня.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Харківщина: під час ворожого обстрілу загинув водій "швидкої"

     • 98626 переглядiв

    Нова Зеландія посилює санкції проти людей з оточення путіна

     • 109568 переглядiв

    Вранці ворог випустив по Запоріжжю 10 ракет – ОВА

     • 165938 переглядiв