rosiyskogo-generala-surovikina-pislya-zakolotu-prigozhina-vidsunuli-na-drugiy-plan-yogo-zaminiv-zastupnik

російського генерала суровікіна після заколоту пригожина замінив заступник - британська розвідка

 • 462166 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Після невдалого заколоту пвк "вагнера" кремль висуває на передній план заступника генерала сергія суровікіна - раніше не публічного афзалова. Це, свідчить, що сам головнокомандувач повітряно-космічних сил росії все ж таки впав в немилість диктатора, вважають у Міноборони Великої Британії, про що повідомили у новому звіті на основі розвідданих, пише УНН.

Деталі

10 липня 2023 року начальник російського генерального штабу генерал валерій герасимов вперше з'явився на телебаченні після невдалого заколоту "вагнера" 24 червня 2023 року.

герасимов брифінгував по відеозв'язку з начальником штабу повітряно-космічних сил росії генерал-полковником віктором афзаловим. афзалов перебуває на цій посаді щонайменше чотири роки, але це, ймовірно, його перша публічна зустріч з герасимовим, звернули увагу аналітики.

Цитата

"афзалов є заступником головнокомандувача повітряно-космічних сил росії генерала сергія суровікіна. Підвищена публічність афзалова, в той час як місцеперебування суровікіна залишається незрозумілим, додає додаткової ваги гіпотезі про те, що суровікін був відсунутий на другий план після заколоту", - йдеться у звіті.

Доповнення

На відео, опублікованому в понеділок міністерство оборони рф, начальник генерального штабу збройних сил росії валерій герасимов, наказує своїм підлеглим знищувати українські ракетні об’єкти. Це стало його першою появою на публіці після невдалого заколоту «вагнерівців» 24 червня. На кадрах, оприлюднених міноборони рф, видно, що учасники відеозв'язку розмиті, хоча явно видно заступника суровікіна віктора афзалова.

російський генерал, колишній командувач сил вторгнення в Україну, сергій суровікін був секретним VIP-членом «вагнера», згідно з отриманими документами, генерал мав свій реєстраційний номер у приватній компанії. Крім того, разом з генералом значиться щонайменше 30 інших високопоставлених російських військових та розвідників, які, згідно з документами, також є VIP – членами «вагнера».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кремлі підтвердили зустріч путіна з пригожиним після заколоту

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни поранили ще чотирьох жителів Донеччини

     • 236092 переглядiв