ukenru
rosiyskogo-blogera-yuriya-khovanskogo-mozhut-vidpustiti-iz-sizo

Російського блогера Юрія Хованського можуть відпустити із СІЗО

 • 17884 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Слідство у справі російського блогера Юрія Хованського, який вже пів року перебуває у РФ у слідчому ізоляторі за обвинуваченням у закликах до тероризму, попросило змінити йому запобіжний захід, пише УНН з посиланням на російську службу BBC.

Деталі

29 грудня Куйбишевський районний суд Санкт-Петербурга у РФ розгляне прохання слідчих призначити йому замість утримання під вартою заборону певних дій.

Про клопотання слідства повідомила у своєму Telegram-каналі об'єднана пресслужба судів Санкт-Петербурга. "Суд може клопотання задовольнити, а може у його задоволенні відмовити", - сказано при цьому у повідомленні. У минулому суд жодного разу не відмовляв слідчим у обранні запобіжного заходу та у продовженні арешту, вказує видання.

Раніше на сайті Куйбишевського райсуду з'явилася інформація про призначене на 29 грудня засідання щодо скасування або зміни запобіжного заходу Хованському.

Доповнення

Хованський перебуває під арештом у СІЗО у справі про публічні заклики до тероризму з червня 2021 року. Це найсуворіший запобіжний захід. Змінити її можна тільки на м'якший, тобто не пов'язаний з позбавленням волі.

Українські Національні Новини

Новини Світу