rosiyski-zagarbniki-obstrilyali-sumsku-oblast-2

Російські загарбники обстріляли Сумську область

 • 138543 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Російські окупанти обстріляли Сумську область. Загарбники нанесли авіаудар по цивільному аграрному підприємству Великописарівської громади. Випустили 12 ракет з гвинтокрилу. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, пише УНН.

Цитата

"13 обстрілів: 206 приходів, авіаудар і заборонена зброя - усе це прилетіло від русні по населеним пунктам області", - зазначив Живицький.

Деталі

Російські окупанти нанесли авіаудар по цивільному аграрному підприємству Великописарівської громади. Випустили 12 ракет з гвинтокрилу, що не перетинав державний кордон України.

Зі ствольної артилерії загарбники били по м. Середино-Буда, зруйнувавши кілька приватних будинків, автомобіль та лінії електропередач, знеструмивши частину міста. Голова ОВА додав, що станом на 21 годину електропостачання відновили.

З мінометів окупанти вели вогонь по селам Зноб-Новгородської та Середино-Будської громад та зі ствольної артилерії по селам Білопільської та Есманської громад. Також по території Юнаківської громади стріляли з САУ. Пошкоджено приватний будинок мирних жителів, кілька парканів.

По території Шалигінської громади ввечері гатили з мінометів та використовували освітлювальні боєприпаси білого кольору.

Крім того, був обстріл з РСЗВ у населеному пункті Ходіне, Шалигінської громади.

"Попередньо - без людських жертв", - наголосив Живицький.

Нагадаємо 

За ранок 11 жовтня росіяни випустили по Україні 28 ракет, із них 20 було збито.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Російські загарбники обстріляли Сумську область

     • 138543 переглядiв

    Окупаційні віська атакували Нікопольський район

     • 125572 переглядiв

    Президент закликав виключити рф з ЮНЕСКО

     • 114185 переглядiв