ukenru
rosiyski-zagarbniki-kinuli-vsi-sili-na-shturm-syevyerodonetska-gayday

Російські загарбники кинули всі сили на штурм Сєвєродонецька - Гайдай

 • 179245 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Росіяни на Луганщині кинули всі сили на штурм Сєвєродонецька та захоплення "дороги життя", заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, пише УНН.

Цитата

"Метою рашистів так само залишається взяття під контроль Сєвєродонецька. До міста орки застосовують вже традиційну тактику - зруйнувати та захопити", - зазначив Гайдай у Facebook.

Деталі

Зі слів голови Луганської ОВА, обстріли посилилися по всіх населених пунктах, відповідно щодня - все більше жертв. Важко вести точну статистику загиблих, адже під постійними обстрілами немає можливості обстежувати територію після прильотів по житлових будинках та об'єктах інфраструктури. До певних населених пунктів важко дістатися.

Він додав у Telegram, за минулу добу, 20 травня, на Луганщині шестеро загиблих, бої точаться на околицях Сєвєродонецька, ліквідовано пожежу на "Азоті".

"Луганщина зараз має протриматися максимально довго - до прибуття від наших партнерів далекобійної артилерії (яка значно потужніша за ворожу). І потім ми зможемо йти в контнаступ", - зазначив Гайдай у Facebook.

Також посадовець вказав, що збирається інформація щодо руйнування житла.

Додамо, раніше Гайдай називав "дорогою життя" трасу Лисичанськ-Бахмут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рубіжне розділило долю Маріуполя: Гайдай показав фото вщент зруйнованого ворогом міста

Українські Національні Новини

Кримінал та НП