ukenru
rosiyski-viyskovi-zoseredili-udari-na-tsentri-donechchini-golova-ova

Російські військові зосередили удари на центрі Донеччини - голова ОВА

 • 111362 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Російські окупанти продовжують гатити по Донецькій області, вночі найбільш інтенсивні обстріли велись в центрі регіону. Обійшлося без жертв. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву голови Донецької ОВА Павла Кириленка в Telegram.

Цитата

"Перша літня ніч минула на Донеччині відносно спокійно, наразі без жертв серед цивільних. Найбільш інтенсивні обстріли росіяни вели в центрі області: в Авдіївській та Очеретинській громадах. Усю ніч було гучно навколо Авдіївки, а під ранок росіяни кілька разів обстріляли і саме місто: снаряди прилетіли на східну околицю, у старе місто та в район АКХЗ. Інформацію щодо масштабів пошкоджень уточнюємо", - йдеться в повідомленні Кириленка.

Деталі

За інформацією очільника області, вночі смт Очеретине зазнало артилерійського обстрілу. Частково зруйновано Центр безпеки громадян, декілька житлових будинків, крамницю та пошкоджено ЦНАП.

Крім того, у Мар’їнській громаді росіяни завдали авіаудару в районі Новомихайлівки. Обійшлося без жертв та руйнувань. У Костянтинівській громаді частково відсутнє водопостачання.

"Знову ракетний удар по Слов’янську – зруйновано три будинки, але, на щастя, без жертв", - підтвердив також голова ОВА.

Кириленко зазначив, що в області продовжується евакуація цивільних з прифронтових громад.

Нагадаємо

Російські окупанти завдали ракетного удару по Слов'янську Донецької області – зруйновано та пошкоджено приватні будинки, жертв немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП