ukenru
rosiyski-generali-boyatsya-chistok-za-progrash-u-viyni-volles

російські генерали бояться "чисток" за програш у війні в Україні - Міноборони Великої Британії

 • 261699 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес розповів, що російські генерали та військові лідери бояться "чисток", які може влаштувати президент рф володимир путін, через провал війни в Україні. Про це повідомляє The Times, пише УНН. 

Деталі

Під час візиту до Фінляндії Бен Уоллес сказав, що військові лідери рф звинувачують один одного в "катастрофі". Начальники генерального штабу стали "цапами-відбувайлами" за невдале вторгнення в Україну 24 лютого, вони бояться, що їх ось-ось "очистять" і витіснять. 

За його словами, відповідальність за цю війну лежить на главі Кремля. Проте в його оточенні не опинилося нікого, хто сказав би йому відмовитися від планів захоплення України.

Доповнення 

Прем'єр-міністр запевнив, що війна дуже швидко перетворитися на розгром російських сил.

Нагадаємо 

Рано вранці 24 лютого росія почала відкриту повномасштабну війну на території України. Російські військові цинічно обстрілюють житлові будинки, лікарні, школи та дитсадки. Весь світ солідарний з Україною в боротьбі з російською агресією.

Начальник генерального штабу російської федерації валерій герасимов минулого тижня все ж таки був на окупованих територіях України, однак українська сторона не встигла його спіймати.

Українські Національні Новини

Новини Світу