ukenru
rosiyska-sluzhba-vikonannya-pokaran-ofitsiyno-zayavila-pro-zatrimannya-navalnogo

Російська служба виконання покарань офіційно заявила про затримання Навального

 • 28827 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Російська Федеральна служба виконання покарань офіційно заявила про затримання опозиціонера Олексія Навального, передає УНН із посиланням на заяву ФСВП Росії.

“17 січня 2021 року в аеропорту „Шереметьєво“ співробітниками відділу розшуку оперативного управління УФСВН Росії по Москві був затриманий засуджений до умовного покарання Олексій Навальний, який з 29 грудня 2020 року перебував в розшуку за багаторазові порушення випробувального терміну”, — йдеться у заяві.

У службі додали, що подальшу міру запобіжного заходу Навальному визначить суд. До рішення суду, він буде перебувати під вартою.

Як повідомляв УНН, в аеропорту Шереметьєво затримали російського опозиціонера Олексія Навального під час паспортного контролю.

Перед затриманням російський опозиціонер Олексій Навальний в аеропорту Шереметьєво дав короткі коментарі журналістам. Він зауважив, що це найкращий його день за останні п'ять місяців, а також додав, що нічого не боїться.

Раніше ФСВП заявила, що "зробить все дії по затриманню" Навального до рішення суду про заміну йому умовного терміну на реальний по справі "Ів Роше". Відомство попросило призначити політику реальний термін 11 січня, заявивши, що він не виконує обов'язки умовно засудженого і ухиляється від контролю інспекції.

Українські Національні Новини

Політика