ukenru
rosiyi-ne-vdayetsya-virishiti-problemi-zabezpechennya-okupantiv-gur

рф не вдається вирішити проблеми забезпечення, через втрату техніки забороняють евакуацію "300-х" - ГУР

 • 159834 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. росії не вдається вирішити проблеми забезпечення окупаційних підрозділів, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, пише УНН.

Цитата

"З початку військового вторгнення до України, війська матеріально-технічного забезпечення рф вже задіяли понад 45 відсотків наявної автомобільної техніки. Проте виявилося, що уся логістична схема росіян неспроможна забезпечити потреби значної кількості військ на відстані понад 100 кілометрів від власного кордону", - зазначили у ГУР МОУ.

Деталі

ГУР повідомляє, що захисники України вже знищили понад 2200 автомобілів та автоцистерн окупантів.

"Щоб уникнути відповідальності за втрату техніки, командири частин матеріально-технічного забезпечення окупаційних військ забороняють водіям здійснювати евакуацію поранених та підвозити продукти і пальне до передових підрозділів", - повідомили у ГУР Міноборони.

За даними воєнної розвідки, понад 3 тисячі тилових автомобілів армії агресора продовжують зберігатися у пунктах постійної дислокації.

Доповнення

За даними британської розвідки, росія ймовірно послала на війну в Україну 50-річні танки Т-62, це підкреслює дефіцит сучасної, боєздатної техніки в рф.

Українські Національні Новини

Суспільство