rosiyani-zbiratimut-shakhedi-na-svoyiy-teritoriyi-pid-inshimi-nazvami-ignat

росіяни збиратимуть «Шахеди» на своїй території під іншими назвами – Ігнат

 • 237841 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. росіяни мають на своєму озброєнні не тільки іранські "Шахеди", але й безпілотники власного виробництва. Вони планують й надалі налагоджувати їх виробництво на своїй території, модифікуючи і даючи інші назви. Про це під час брифінгу повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, пише УНН.

Деталі

Ворог робить все для того, щоб використовувати якомога більше засобів, щоб завдати Україні більше шкоди. Але ці засоби можуть закінчуватись. За словами Юрія Ігната, росіяни виготовляють по максимуму ті боєприпаси які можуть, не зважаючи на санкції.

"Вони будуть діяти відповідно до тих завдань, які ставить перед ними керівництво рф, будуть бити по тих напрямках, які вони вважають за потрібне. Наразі це портова інфраструктура, зерно, продовольство. Вони хочуть відрізати Україну від моря, від світового океану", - каже Юрій Ігнат.

Зараз противник використовує дуже багато безпілотників, які регулярно нищать наші військові. Війська рф почали використовувати «Ланцет» - БпЛА власного виробництва.

«Вони використовують західні технології, у них різний радіус дії, різні модифікації і вага бойової частини. У росіян є ще «Форпост» і «Орлан», БпЛА теж із західними запчастинами», - розповів речник Повітряних сил.

Проте найпоширенішими залишаються «Шахеди». При чому, за словами Ігната, ті маркування, які росіяни позначають на хвостах безпілотників, наприклад «Герань» - це ті самі іранські «Шахеди».

«Як «Герань» не називай, це той самий іранський «Шахед». Вони будуть налагоджувати їх збір на своїй території. Це моя думка, бо для чого щось вигадувати, якщо воно уже готове», - каже Ігнат.

Він додав, що Україні треба захищати себе, особливо ті напрямки, які атакує ворог. Треба більше ППО, додаткові ракети додаткові ЗРК, і самі установки – Nasams, Patriot, SAMP/T.

«Це та основа, яка буде захищати всю Україну і змінить старі радянські системи. Не забувайте, попереду зимовий період, ворог може почати провокації», - наголосив речник Повітряних сил ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністерство оборони Румунії відреагувало на повідомлення про російські дрони в повітряному просторі держави під час атаки на Ізмаїл 2 серпня

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ДБР повідомило про підозру олігарху путіна гінеру

     • 265649 переглядiв