rosiyani-vnochi-zavdali-raketnogo-udaru-po-kramatorsku-v-ova-pokazali-naslidki

росіяни вночі завдали ракетного удару по Краматорську: в ОВА показали наслідки

 • 291710 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Уночі та зранку росіяни завдали ракетних ударів по Краматорську на Донеччині – пошкоджено адмінбудівлю освітнього закладу та будівлю підприємства, обійшлося без жертв. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram, пише УНН

Цитата

"Пізно вночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську. На щастя, цього разу обійшлося без постраждалих, однак є руйнування. Одна з ракет С-300 влучила в адмінбудівлю, зруйнувавши три верхні поверхи. Від вибуху пошкоджені 8 багатоквартирних будинків, 6 торгових точок, школа та готель. Друга ракета влучила по промисловій зоні – одна будівля знищена внаслідок прямого влучання, декілька інших промислових будівель пошкоджено вибухом", - написав Кириленко.

Деталі

Зі слів голови ОВА, ситуація на інших напрямках на ранок така: 

  • На Донецькому напрямку в Очеретинській громаді 1 людина загинула в Орлівці та 1 людина поранена у Первомайському.
  • На Горлівському напрямку 1 людина загинула і 1 поранена у Бахмуті. Також 1 людина поранена у Часовоярській громаді – у місті пошкоджено щонайменше 4 будинки. У Костянтинівці пошкоджено 2 будинки та газопровід.
  • На Лисичанському напрямку пошкоджено приватні будинки на двох вулицях у Сіверську, тривають обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади.

Доповнення

Всього за добу росіяни вбили 2 жителів Донеччини, поранили ще 3. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росія вивела частину ракетоносіїв з Чорного моря

     • 282176 переглядiв