rosiyani-prodovzhuyut-obkradati-derzhustanovi-ta-pidpriyemstva-na-okupovanikh-teritoriyakh-malyar

росіяни продовжують обкрадати держустанови та підприємства на окупованих територіях - Маляр

 • 462036 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. Російські загарбники продовжують масово красти майно з об’єктів державних установ і підприємств та помешкань цивільного населення на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в Telegram, передає УНН

Деталі

За її словами, минулого тижня в населених пунктах Роздольне, Каланчак, Нова Збур’ївка та Гола Пристань Херсонської області під приводом проведення нібито "антитерористичних заходів" окупанти обшукали будинки місцевих жителів, у тому числі тимчасово покинутих власниками.

Цитата

"Після цього російські військовослужбовці зазвичай намагались придбати продукти та алкоголь у місцевих магазинах, пропонуючи продавцям розрахуватись вкраденими дрібними предметами побутової техніки, столовим посудом, ноутбуками та смартфонами. Найбільш габаритні вкрадені речі – холодильники, пральні машини, телевізори тощо окупанти вивозили військовими вантажними автомобілями, якими доставлялись боєприпаси", - повідомила Маляр.

Нагадаємо

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила, що російські окупаційні війська продовжують зазнавати великих втрат у живій силі. При цьому медикам наказано приховувати реальні втрати.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Новина анульована

     • 578427 переглядiв

    В Ужгороді оголосили підозру настоятелю храму УПЦ МП

     • 538774 переглядiв