ukenru
rosiyani-popovnyuyut-vtrati-pidrozdiliv-na-liniyi-zitknennya-za-rakhunok-silovikiv-z-okupovanoyi-donechchini

Росіяни поповнюють втрати підрозділів на лінії зіткнення за рахунок «силовиків» з окупованої Донеччини

 • 162890 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня.УНН. Російське військово-політичне керівництво для виграшу часу на підготовку та проведення бойового злагодження мобілізованого особового складу втрати підрозділів, які перебувають на лінії зіткнення, поповнюють за рахунок представників так званих “силових структур”, що діють на тимчасово окупованій території Донецької області. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«За наявною інформацією, російське військово-політичне керівництво, з метою виграшу часу на підготовку та проведення бойового злагодження мобілізованого особового складу, прийняло цікаве рішення. Втрати підрозділів, які перебувають безпосередньо на лінії зіткнення, поповнюють за рахунок представників так званих “силових структур”, що діють на тимчасово окупованій території Донецької області», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що забезпечення адміністративно-поліцейського режиму на тимчасово окупованій території буде покладатися на підрозділи федеральної служби безпеки російської федерації.

Доповнення

Розвідка Міноборони Великої Британії повідомляла, що російський диктатор володимир путін визнав, що під час першого тижня "часткової" мобілізації виникли проблеми.

Українські Національні Новини

Суспільство