rosiyani-obstrilyali-zhitloviy-rayon-orikhova-zaporizkoyi-oblasti-zaginula-litnya-zhinka

росіяни обстріляли житловий район Оріхова Запорізької області, загинула літня жінка

 • 333293 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Минулої доби під ворожим вогнем опинились 24 прифронтові населені пункти Запорізької області. Внаслідок авіаудару по Оріхову загинула 72-річна жінка. Ще п'ять жителів отримали травми, пише УНН з посиланням на голову ОВА Юрія Малашко.

Деталі

Минулої доби військові рф здійснили 104 обстріли: з авіації вдарили по Оріхову, Новодарівці та Малій Токмачці, з БПЛА атакували Новоандріївку, з РСЗВ били по Новодарівці, Темирівці, Новоіванівці та Кам'янському.

За словами очільника ОВА, внаслідок авіаудару по житловому району Оріхова загинула 72-річна жінка. Також п'ять людей отримали травми. 48-річному чоловіку на місці надали медичну допомогу, поранених жінок 43, 73, 79 років та 75-річного чоловіка госпіталізували до медичного закладу.

Крім того, окупанти здійснили 95 артилерійських обстрілів по території Гуляйполя, Залізничного, Малинівки, Преображенки, Кам'янського, Плавнів, П'ятихаток та інших сіл на лінії вогню.

У результаті пошкоджені 26 цивільних об'єкта: багатоповерхові та приватні будинки, господарчі споруди, автівки та інше майно людей.

Доповнення

За 16 ліпня ворог здійснив 55 обстрілів по прифронтовим селам Запорізької області, є численні руйнування житла.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Над Одесою збили 6 ракет та 21 дрон

     • 496911 переглядiв