rosiyani-namagayutsya-otrimati-dani-viyskovikh-cherez-vimogu-rozrobnikiv-programnogo-zabezpechennya-komanduvannya-sil-tro

Росіяни намагаються отримати дані військових через "вимогу" заповнити ґуґл-форму - командування Сил ТрО

 • 408708 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Ворог намагається отримати особисті дані військовослужбовців через начебто "вимогу" від розробників програмного забезпечення "Кропива" заповнити ґуґл-форму. Командування сил територіальної оборони ЗСУ застерегло, що не збирає таких даних і просить військових залишатися пильними, пише УНН з посиланням на сторінку Оперативного командування "Південь" в Telegram.

Цитата

"Командування сил територіальної оборони ЗСУ застерігає, що ворог намагається отримати особисті дані військовослужбовців через начебто вимогу від розробників програмного забезпечення "Кропива" заповнити ґуґл-форму. Для цього ворог використав логотип Сил ТрО ЗСУ, щоб втертися в довіру до захисників", - йдеться в повідомленні.

Деталі

У Командуванні наголосили, що збір персональних даних військовослужбовців Збройних сил України заборонений, і сили ТрО таких даних не збирають.

"Просимо військовослужбовців ЗСУ бути пильними і не залишати ваших особистих даних та даних про ваші підрозділи. Якщо у вас виникають запитання чи ви хочете уточнити інформацію, будь ласка, зверніться до вашого командира, до нас на офіційну Facebook-сторінку чи на гарячу лінію Сил ТрО: 0 800 507 028", - поінформувало командування.

Нагадаємо

Центр протидії дезінформації зафіксував і поділився усіма пов’язаними з Україною ІПСО, що розповсюджує росія.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі