ukenru
rosiyani-gotuyut-dezinformatsiynu-ataku-proti-polku-azov-pro-deportovanikh-do-rf-batkiv-i-ditey

Росіяни готують дезінформаційну атаку проти полку "Азов" про депортованих до рф батьків і дітей

 • 163491 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Росіяни готують масштабну дезінформаційну атаку для міжнародної спільноти з використанням батьків і дітей, що було депортовано до росії та Донецьку. Про це пише радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає УНН.

Цитата

"Через погрози розлучення з дітьми назавжди, батьків примушують записувати відео звернення, де фону будуть "свідчити", що розлучення батьків та дітей провели самі бійці Азову та військові націоналісти України. І саме українські військові стали на заваді з’єднання сімей, зокрема батьків з дітьми, які знаходились у лікарнях", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Після таких "роликів" росіяни планують "другу серію" де вони "знайшли та повернули" дітей батькам для посилення інформаційно-психологічного ефекту, додає Андрющенко.

Радник мера звертає увагу, що все подібне є прямим зловживанням та ще одним віськовим злочином росії.

"Батьки дітей знаходяться досі в окупованому Маріупольському району, тому не мають можливості протидіяти окупанту в психологічному тиску. Не вірте подібним зверненням. Всі вони зроблені шантажом під примусом та є ще одною цинічною вигадкою російського ІПСО. Щиро дякуємо патріотам, які незважаючи на ризик продовжують боротися з окупантами в самому серці Приазов’я", - зауважив чиновник.

Додамо

Захисники Маріуполя за час повномасштабного вторгнення рф в Україну знищили близько 6 тис. російських окупантів та понад 100 одиниць бронетехніки.

Українські Національні Новини

Суспільство