rosiya-zvinuvatila-ukrayinu-u-sprobi-rozkhitati-situatsiyu-u-pridnistrovyi-reaktsiya-mzs

Росія звинуватила Україну у спробі “розхитати ситуацію” у Придністровʼї: реакція МЗС

 • 288251 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. У Міністерстві закордонних справ України відреагували на заяву представника російського МЗС щодо звинувачення України у спробі “розгойдати ситуацію” у молдовському сепаратистському регіоні Придністровʼя. Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко, інформує УНН.

Деталі

Директор другого департаменту країн СНД МЗС Росії Олексій Поліщук заявив, що у квітні-червні в Придністров'ї було скоєно серію терористичних актів, сліди яких, як кажуть у Тирасполі, ведуть на Україну. Одночасно українська влада намагається спровокувати молдавську владу на силові дії.

Цитата

“Заява Поліщука, як кажуть у Києві, не від великого розуму і перевести стрілки йому не вдасться. Єдиною силою, яка скоює терористичні акти, веде загарбницькі силові дії, намагається розхитати внутрішньополітичну ситуацію в країнах нашого регіону, є Росія. А Україна завжди стояла і стоятиме на захисті миру та процвітання в регіоні та поважатиме суверенітет і територіальну цілісність Молдови”, — написав Ніколенко.

Нагадаємо

Учора МЗС Білорусі вручило українському послу Ігорю Кизиму дипломатичну ноту, в якій стверджує, що Київ нібито планує завдати удару по території Білорусі. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Вибух у Стамбулі: названо попередню причину

     • 312790 переглядiв

    Потужний вибух пролунав у Стамбулі

     • 477608 переглядiв