rosiya-vtratila-v-ukrayini-schonaymenshe-15-tis-desantnikiv-britanska-rozvidka

росія втратила в Україні щонайменше 15 тис. десантників – британська розвідка

 • 352654 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. росіяни втратили половину своїх десантних військ, яких у 2022 році відправили на війну в Україні. Йдеться про щонайменше 15 тисяч російських військових. Про це повідомили у Міноборони Великої Британії, передає УНН.

Цитата

"Щорічне святкування Дня Повітряно-десантних військ у росії 2 серпня 2023 року було затьмарене очевидно несанкціонованим оприлюдненням масштабів втрат серед елітних військ в Україні", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Зокрема у своєму зверненні головнокомандувач десантних військ рф генерал-полковник Михайло Теплінський повідомив, що 8500 десантників отримали поранення та згодом повернулися в стрій або взагалі відмовилися залишити лінію фронту.
Це відео швидко видалили з офіційних каналів міноборони рф. Натомість Теплінський так і не сказав скільки російських десантників загинули чи серйозно поранено під час війни в Україні.

Цитата

"Однак екстраполяція даних Теплінського підтверджує думку, що принаймні 50 відсотків з 30 000 десантників, які були направлені в Україну у 2022 році, були вбиті або поранені", — додали у британській розвідці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правда про пошкодження десантного корабля в новоросійську стала серйозним ляпасом для керівництва росії - ГУР

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У США схвалили перші пігулки від післяпологової депресії

     • 485398 переглядiв

    Єрмак у Джидді зустрівся з делегаціями із 30 країн

     • 393669 переглядiв