ukenru
rosiya-prodovzhuye-trimati-svoyikh-viyskovikh-na-prikordonni-sumschini-ta-chernigivschini-dpsu

росія продовжує тримати своїх військових на прикордонні Сумщини та Чернігівщини – ДПСУ

 • 587937 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Російські окупанти продовжують тримати у прикордонних районах навпроти Чернігівської та Сумської областей підрозділи збройних сил рф, щоб демонструвати свою присутність та скувати дії ЗСУ. Про це під час брифінгу повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передає УНН.

Цитата

“За інформацією Генерального штабу, там перебуває близько трьох батальйонних тактичних груп. У той же час ми не відмічаємо формування ворогом ударного угруповання, яке могло б повторити вторгнення на територію України”, – зазначив Демченко.

Деталі

Речник ДПСУ також повідомив, що росія не припиняє обстрілювати території Чернігівщини та Сумщини.

“Зокрема, сьогодні, після п’ятої години ранку, з мінометів Калібру-120 мм та ствольної артилерії ворог вів обстріли з боку населеного пункту Зернового Брянської області. Внаслідок обстрілів є руйнування житлових та господарчих споруд в одному з населених пунктів на Сумщині”, – додав спікер ДПСУ.

Доповнення

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький повідомив, що Сумська область вранці знову опинилася під ворожим вогнем - з міномета та артилерії, є пошкодження і загорання.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП