ukenru
rosiya-planuye-zaluchiti-do-shturmu-azovstali-rosgvardiyu-ta-fsb-rozvidka

росія планує залучити до штурму "Азовсталі" росгвардію та ФСБ – розвідка

 • 85383 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Керівництво росії планує залучити російських гвардійців та структури ФСБ для продовження наступу на завод "Азовсталь" у заблокованому Маріуполі. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону, передає УНН.

Цитата

"Вони дійсно можуть відмовитися від широкомасштабного штурму "Азовсталі". Але за нашими даними вони планують залучати росгвардію, інші структури, в тому числі структури ФСБ, які продовжуватимуть наступ на завод, щоб знищити наш спротив", - розповів Скібіцький.

Додамо

президент рф володимир путін у четвер прийняв голову міноборони росії Сергія Шойгу, де, за повідомленнями росЗМІ, назвав "недоцільним" штурм промзони "Азовсталі" у Маріуполі та наказав нібито скасувати його. Це було зроблено після того, як російські пропагандисти цинічно відкидали неодноразові заяви української сторони про те, що на "Азовсталі" ховаються цивільні, та "зеленого коридору" від окупантів, який згодом, як повідомив радник мера міста Петро Андрющенко, самі обстріляли.

Доповнення

Росіяни вранці 22 квітня розпочали обстріл території "Азовсталі" у Маріуполі, де ховаються ціивільні, з "Градів", одночасно запропонувавши "зелений коридор".

Українські Національні Новини

Суспільство