rosiya-planuye-adaptuvati-visokotochni-boyepripasi-dlya-atak-vzimku-tse-stane-odnim-iz-klyuchovikh-elementiv-taktiki-voroga-britanska-rozvidka

росія планує адаптувати високоточні боєприпаси для атак взимку. Це стане одним із ключових елементів тактики ворога - британська розвідка

 • 56321 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Адаптування та збільшення виробництва росією снарядів «Краснопіль» стане один із ключових чинників, які визначать ефективність армії рф у війні цієї зими, повідомляє міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що росія оголосила про плани збільшити виробництво 152-мм артилерійських боєприпасів з лазерним наведенням "Краснопіль-М2" і поліпшити їхні характеристики в разі поганих погодних умов.

У британські розвідці кажуть, що російська артилерія «вже успішно застосовує "Краснополь", часто використовуючи його для точного ураження українських танків». Однак російська оборонна промисловість не встигає виробляти достатню кількість звичайних боєприпасів.

«Заплановане збільшення виробництва "Краснополя", найімовірніше, є спробою більш ефективного використання виробничих потужностей», - вказали в Міноборони Британії.

росія, як повідомляється, використовує безпілотні літальні апарати для визначення цілей для "Краснополя", висвітлюючи їх лазерним променем. Однак низька хмарність обмежує ефективність снаряда - його лазерний детектор не встигає засікти лазерну енергію і здійснити маневр для нанесення удару.

Цитата

«Ймовірно, російська промисловість спробує поліпшити льотні характеристики "Краснополя" і скоротити час виявлення цілі лазером. У міру наближення зимової погоди, ймовірно, доступ росії до більш досконалих високоточних боєприпасів стане одним із ключових чинників, що визначать її оперативну ефективність в Україні», - зауважили у британській розвідці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент: маємо бути готові, що ворог може збільшити кількість ударів по інфраструктурі

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф обстріляла село на Херсонщині, є поранений

     • 50003 переглядiв

    Херсон вранці зазнав ворожого удару, є поранена

     • 49946 переглядiв