ukenru
rosiya-ne-polishaye-tsili-schodo-zakhoplennya-kiyeva-ta-znischennya-ukrayinskoyi-derzhavnosti-reznikov

росія не полишає цілі щодо захоплення Києва та знищення української державності - Резніков

 • 136635 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Росія намагається захопити південь та схід нашої держави, водночас не полишає цілі щодо захоплення Києва та знищення української державності. Протягом тижня відбулися важкі бої у Донецькій та Луганській областях. Про це повідомив міністри оборони України Олексій Резніков на полях Міжнародного безпекового форуму GLOBSEC-2022, передає УНН.

Цитата

"Росія намагається захопити південь та схід нашої держави, водночас не полишає цілі щодо захоплення Києва та знищення української державності. Протягом тижня відбулися важкі бої у Донецькій та Луганській областях. Ворог кидає значні сили з метою захоплення Сєвєродонецька, Лисичанська та подальшого взяття під контроль усієї Луганської області", – зазначив міністр оборони України, розповівши, що російська армія перевищує українську в далекобійній артилерії, бронетехніці та використанні авіації.

Додамо

Також росіяни мають безперебійне постачання боєприпасів радянських часів, за допомогою яких знищують мирні населені пункти.

"На Херсонщині російська армія будує глибоко ешелоновану оборону. Наша ціль – не дати реалізуватися російським сценаріям та звільнити наші території максимально швидко", – наголосив Резніков.

Раніше

Міністр оборони України Олексій Резніков в п'ятницю заявив, що, на його думку, кремль намагається перевести війну до "затяжної фази", будуючи ешелоновану оборону на тимчасово зайнятих територіях на півдні країни.

Українські Національні Новини

Політика