ukenru
rosiya-namagayetsya-znayti-vipravdannya-dlya-nevidnovlennya-medzhlisu-chubarov

Росія намагається знайти виправдання для невідновлення Меджлісу – Чубаров

 • 9417 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Заяви ФСБ РФ про "розкриття" екстремістської групи в Криму за вказівкою Рефата Чубарова є намаганням Росії дискредитувати Меджліс на міжнародному рівні. Про це в кулуарах парламенту заявив народний депутат України Рефат Чубаров, передає кореспондент УНН.

"Тиждень тому міжнародний суд за наполяганням українського МЗС звернувся до РФ з наданням пояснень, чому рішення (щодо відновлення роботи Меджлісу в Криму – ред.) не виконується. Росія зараз робить чергову спробу дискредитувати Меджліс на міжнародному рівні, щоб спробувати виправдатися – мовляв, як ми можемо відновити діяльність "терористичної організації". Вчорашні нібито резонансні заяви РФ пов’язані з намаганням вчергове дискредитувати Меджліс на міжнародному рівні", – підкреслив Р.Чубаров.

Нагадаємо, у ФСБ РФ заявили про "розкриття" екстремістської групи, створеної помічником нардепа Мустафи Джемілєва Ерол Велієвим за вказівкою лідера Меджлісу кримсько-татарського народу Рефата Чубарова. У ФСБ також заявили про причетність СБУ до даного "угруповання".

Українські Національні Новини

Політика