ukenru
rosiya-maye-blizko-300-shakhidiv-i-planuye-zakupiti-sche-dekilka-tisyach-reznikov

росія має близько 300 "Шахідів" і планує закупити ще декілька тисяч – Резніков

 • 231188 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. російська армія має на озброєнні 300 іранських дронів-камікадзе Shahed-136 і планує закупити ще декілька тисяч. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міністр оборони України Олексій Резніков, передає УНН.

Цитата

“За нашою інформацією, близько 300 одиниць дронів (Shahed-136 – ред.) – це цифра, якою оперують російські військові. Відповідно, вони намагаються закупити декілька тисяч таких дронів. Чи це станеться, чи ні – ми з вами побачимо”, – заявив Резніков.

Деталі

Міністр оборони зазначив, що Україна має бути готова до цього, тому зараз розробляють різні системи протидії.

“Ми не сидимо на місці. Наразі розробляємо системи їх пригнічення, придушення, тому що наші військові вже навчилися їх збивати. Ми розбираємо всі деталі до нюансів, дивимося, які в них там електронні мізки є. Та, відповідно, готуємо зараз різні системи протидії”, – додав Резніков.

Доповнення

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов повідомив, що у розпорядженні російської федерації залишилося 25-28% високоточних ракет – це від загальної кількості, яка була на початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Українські Національні Новини

Війна