ukenru
rosiya-departuvala-466-mariupoltsiv-v-cheboksari-u-miskradi-pokazali-foto

росія департувала 466 маріупольців в Чебоксари: у міськраді показали фото

 • 120941 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. На початку квітня рашистські окупанти депортували до своїх Чебоксар 466 маріупольців, серед них переважно діти та літні люди. Про це повідомив у Telegram-каналі радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, пише УНН.

Цитата

"Депортація. 08 квітня 2022 в м. Чебоксари Чувашія росія департувала 466 маріупольців, з них 106 дітей. Навіть в інтерв’ю наші не соромляться казати, навіть в такі, трохі кумедній формі. Ось вона - денацифікація по росіянські в діїї. Просто вивезти всіх маріупольців з України", - написав Андрющенко, оприлюднивши відео з одним із вивезених маріупольців.

Деталі

Також радник міського голови оприлюднив фото депортованих 8 квітня.

"Якщо впізнали своїх - пишіть в приват. Дзвоніть в наш контакт-центр: 067 3451555 або 050 3451555 міської ради. Будемо повертати додому", - додав він.

Нагадаємо

З Маріуполя, який перебуває в облозі окупантів, сьогодні, 23 квітня, знову спробують евакуювати дітей, жінок та літніх людей.

Водночас на думку віце-прем’єр-міністр – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук, окупанти можуть спробувати обманом вивозити мирних жителів з Маріуполя через "паралельний" коридор до рф.

Додамо

Наразі понад 500 тис. українців примусово переміщені окупантами на територію росії.

Українські Національні Новини

Суспільство