ukenru
rosiya-boyitsya-spravzhnikh-peregovoriv-i-khoche-lishe-prigalmuvati-sviy-vidstup-zelenskiy

росія боїться справжніх переговорів і хоче лише пригальмувати свій відступ - Зеленський

 • 177180 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Генасамблеї ООН заявив, що росія боїться справжніх переговорів і не хоче виконувати міжнародні зобов’язання. Він додав, що розмовами про переговори країна-агресор лише хоче пригальмувати свій відступ, передає УНН.

Цитата

"Ми намагалися реалізувати базові положення Статуту ООН для України шляхом переговорів. Але росія боїться справжніх переговорів і не хоче виконувати будь-які справедливі міжнародні зобов’язання. Бреше всім, як це типово для агресорів. Для терористів", - промовив Зеленський.

Деталі

За словами Президента, росія, говорячи про переговори, "хоче лише пригальмувати свій відступ". Він заявив, що окупанти мають намір перезимувати на тимчасово окупованих територіях України та підготувати сили для спроби нового наступу, або "принаймні забезпечити собі фортифікацію на захопленій землі та приховану мобілізацію вдома".

"Ми не можемо погодитися на відкладену війну. Бо вона буде ще гарячішою, ніж зараз. Для нас це війна за життя", - сказав президент.

Зеленський наголосив, що Україна потребує оборонної підтримки, зокрема далекобійних наступальних озброєнь і систем протиповітряної оборони, а також фінансової підтримки, щоб "зберегти внутрішню стабільність і виконувати соціальні зобов’язання перед нашими людьми".

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський під час виступу на 77-й Генасамблеї ООН представив "формулу миру", ухвалення якої допоможе світу уникнути війн у майбутньому.

Українські Національні Новини

Політика