ukenru
rosiiskyi-tsvk-nakruchuie-kilkist-vybortsiv-na-okupovanykh-terytoriiakh-tsentr-natssprotyvu

російський ЦВК "накручує" кількість виборців на окупованих територіях - Центр нацспротиву

 • 25537 переглядiв

Окупанти планують завищити явку на "виборах" президента рф на тимчасово окупованих територіях, щоб створити хибну картину підтримки окупації місцевими жителями.

Окупанти, аби приховати масовий відтік населення з тимчасово окупованих територій,  планують "накрутити" явку на "виборах" президента рф. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі 

Зазначається, що росіяни не знають точної кількості жителів на ТОТ. Відтак беруть за основу дані щодо населення до повномасштабної, й саме від цієї цифри будуть малювати явку у понад 70%, аби завищити кількість виборців.

Це за задумом кремля має додати легітимності "виборам" та створити картинку підтримки з боку місцевих окупації їх рідного краю. Проте цей фарс працює виключно лише на внутрішню аудиторію кремля

- пояснили у Спротиві. 

14.03.24, 13:29 • [views_0]

Доповнення

Центр національного спротиву закликає ігнорувати "вибори" та не допомагати пропагандистам малювати явку.

У Спротиві додають, що повідомити про членів "виборчих дільниць" можна за посиланням

Нагадаємо

Міністерство закордонних справ України засуджує "вибори" президента росії на окупованих українських територіях як незаконні, закликало громадян не брати в них участі. 

Також Київ закликає міжнародну спільноту не визнавати результати цього кремлівського фарсу, який порушує демократичні принципи та суверенітет України.

Володимир Омельченко

Війна