rosiiskyi-tsentrvyborchkom-ukhvalyv-provedennia-vyboriv-prezydenta-rf-na-okupovanykh-terytoriiakh-ukrainy

Російський Центрвиборчком ухвалив проведення виборів президента рф на окупованих територіях України

 • 38354 переглядiв

ЦВК рф офіційно ухвалила рішення про проведення голосування на виборах президента на тимчасово окупованих територіях України. Так звані "вибори" на ТОТ будуть відбуватися з 15 по 17 березня 2024 року. Про це повідомляють росЗМІ, пише УНН

Деталі 

ЦВК офіційно ухвалила рішення про проведення голосування на виборах президента в нових регіонах, де запроваджено воєнний стан

- йдеться у повідомленні.

росія хоче організувати голосування на тимчасово окупованих територіях України: Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, частинах Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Доповнення

Міністерство закордонних справ України закликає світ засудити заплановані росією президентські вибори на окупованих українських територіях та запровадити санкції проти причетних до них осіб. У відомстві наголошують, що вибори порушують міжнародне право і будуть визнані недійсними.

Нагадаємо 

Президент Володимир Зеленський заявляв, що після президентських виборів у росії, де високий відсоток "перемоги" володимира путіна, гра буде на боці західних лідерів – визнати результати виборів у рф, або ні. Але нелегітимність президента путіна може бути переломним моментом.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі