rosiiskomu-natsionalistu-dmytru-domushkinu-zaboronyly-vizd-do-hruzii

Російському націоналісту Дмитру Дьомушкіну заборонили в'їзд до Грузії

 • 30008 переглядiв

Російському націоналісту Дмитру Дьомушкіну було відмовлено у в'їзді до Грузії з незрозумілих причин, про що він повідомив у Telegram. Міністерство внутрішніх справ Грузії підтвердило, що його не затримували, а просто не пустили.

Минулої доби, 30 листопада, російського націоналіста дмитра дьомушкіна, колишнього лідера заброненних нині у рф рухів "Слов'янський союз", "Слов'янська сила" та "Росіяни", не пустили до Грузії. Про це росіянин розповів у своєму Telegram-каналі,  передає УНН.

Деталі

"Я літав у справах.  Квитки, готелі - все є. Російською пояснити причину затримання відмовляються. Грузія - не гостинна країна", - йдеться у дописі російського націоналіста.

 У МВС Грузії спростували інформацію про затримання і повідомили, що Дьомушкіну лише відмовили у в'їзді в країну.

Доповнення 

Дьомушкін на своєму Telegram-каналі розповів, що грузинські правоохоронці зустріли його відразу біля трапа літака і почали перевірку документів, яка тривала декілька годин. Зрештою йому відмовили у в'їзді в країну та посадили на зворотній рейс до рф. Наразі російський націоналіст намагається з'ясувати, хто та чому відмовив йому у в'їзді в Грузію.

Довідково

Дмитро Демушкін дотримується націоналістичних поглядів і виступав за створення російської національної держави. У минулому він був організатором так званих "російських маршів". На його думку, росіяни, українці та білоруси – це один народ. 

Публічно не висловлював позицію щодо війни росії проти України, але вважає дії російської влади помилковими, оскільки вони фактично лише зміцнили антиросійські настрої в Україні  

Нагадаємо

Народ Грузії, на відміну від представників влади, активно підтримує Україну. Грузини виходили на багатотисячні мітинги на підтримку нашої країни, приймають українських біженців, а нещодавно зібрали кошти на генератори.

Крім того, на боці України, за приблизною оцінкою, воюють близько півтори тисячі грузинських добровольців.

Натомість Офіційний Тбілісі теж не завжди поводиться однозначно. Грузія засудила визнання росією "ДНР" та "ЛНР", засудила повномасштабне вторгнення в Україну та не визнала псевдореферендуми на окупованих територіях.

Водночас Грузія відмовилася вводити економічні санкції проти росії, аргументуючи це необхідністю "виходити зі своїх національних інтересів"

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В окупованому Бердянську пролунали вибухи: що відомо

     • 34417 переглядiв