rosiiski-spivachka-larysa-dolina-zaiavyla-shcho-stala-zhertvoiu-bahatomilionnoho-shakhraistva-i-natiaknula-na-ukrainskyi-slid

Російська співачка Лариса Доліна заявила, що стала жертвою багатомільйонного шахрайства і натякнула на "український слід"

 • 12258 переглядiв

Російська співачка Лариса Доліна повідомила про арешт її квартири через шахрайство. Вона натякнула на причетність України, зазначивши, що шахраї перебувають на українській території.

Російська співачка Лариса Доліна повідомила, що стала жертвою шахраїв, через що на її квартиру накладено арешт, а також натякнула на "український слід", передає УНН.

Деталі

Співачка зазначила, що попереднім слідством встановлено, що шахраї перебувають на території України.

Раніше в Telegram-каналах повідомлялося, що співачка нібито продала квартиру в центрі москви і перевела аферистам понад 100 млн рублів. При цьому до її квартири намагалися потрапити "нові власники", які нібито вже заплатили гроші за нерухомість.

Раніше

Президент Володимир Зеленський ввів у дії санкції РНБО проти майже двох сотень громадян росії.

Зокрема, до списку потрапили співачки Ірина Аллегрова, Лариса Доліна, Вікторія Дайнеко, громадянка України, телеведуча та режисер Жанна Бадоєва, співаки Філіп Кіркоров, Дмитро Білан, Олександр Буйнов, телеведучі Дана Борисова, Яна Рудковська, актори Дмитро Дюжев, Дмитро Харатьян, музичний критик і журналіст Сергій Сосєдов, а також інші пропагандисти.

Популярні

Новини по темі

Румунія знешкодила дрейфуючу міну на березі Чорного моря

 • 12901 переглядiв