rosiiany-znovu-pochaly-aktyvno-vykorystovuvaty-kerovani-aviabomby-tarnavskyi

росіяни знову почали активно використовувати керовані авіабомби - Тарнавський

 • 39435 переглядiв

російські війська активізували використання керованих авіабомб. За один день по всій лінії фронту було завдано 16 авіаударів.

На Донеччині окупаційні війська знову почали активно використовувати керовані авіабомби. Про це заявив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський, передає УНН.

Деталі 

Російські окупанти знову активно застосовують керовані авіабомби. 16 авіаударів за добу. Всі, крім одного, на Донеччині. Кількість піхотних атак залишається на тому ж рівні. Найбільш активний ворог поблизу Авдіївки та на Маріїнському напрямку. Загалом противник провів 32 бойових зіткнення, здійснив 864 артобстріли та 1 ракетний удар. 

- резюмував Тарнавський.

На Лимансько-Куп'янському напрямку росіяни перегруповуються та використовують авіацію - Сухопутні війська28.12.23, 12:29

За його словами, загалом противник провів 32 бойових зіткнення, здійснив 864 артобстріли та 1 ракетний удар. 

Доповнення 

Тарнавський розповів, що Загальні втрати російських загарбників минулої доби склали 466 осіб та 52 одиниці військової техніки. Зокрема, 8 танків, 7 ББМ, 16 артсистем, 32 БпЛА, 4 одиниці спецтехніки та 15 автомобілів.

З цінного, що знищили наші воїни – ЗРК "Бук-М", САУ 2С19 Мста-С та самохідний міномет 2С4 Тюльпан калібру 240 міліметрів. Крім того, злетіли у повітря 4 склади боєприпасів ворога.

Нагадаємо

За словами речника Повітряних сил Збройних сил України Юрія Ігната, після того, як українська ППО збила три винищувачі Су-34 на півдні країни, кількість російських авіаударів зменшилася.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі