rosiiany-vnochi-zavdaly-chotyry-raketnykh-udary-s-300-po-selydovomu

росіяни вночі завдали чотири ракетних удари С-300 по Селидовому

 • 27406 переглядiв

Російські війська атакували Селидове (Донецька область) ракетами С-300, пошкодивши навчальні заклади, будівлі та транспортні засоби, про жертви не повідомляється

Чотирма ракетами С-300 у ніч на 5 грудня російські війська вдарили по Селидовому у Донецькій області, повідомили в ГУНП в області, пише УНН.

Сьогодні о 01:00 війська рф завдали ракетних ударів по центру міста. За попередньою інформацією, постраждалих немає

- повідомили у поліції Донеччини.

Деталі

Внаслідок ворожої атаки, як повідомляється, зруйновано навчальний заклад, пошкоджено 2 адмінбудівлі, 2 приватних підприємства, багатоквартирні будинки, автомобілі.

На місцях прильотів працюють слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки та всі профільні служби. Фахівці комунальних служб розпочали роботи з усунення наслідків обстрілу, повідомили у поліції. Правова кваліфікація воєнного злочину рф - ст. 438 "Порушення законів та звичаїв війни" Кримінального кодексу України.

Доповнення

За даними поліції, за минулу добу армія рф завдала 15 ударів по цивільному населенню Донеччини. Росіяни били з авіації, ЗРК "С-300", РСЗВ "Град", танків, артилерії. Під вогнем перебували 7 населених пунктів: міста Авдіївка, Часів Яр, смт Очеретине, Північне, села Новожеланне, Орлівка, Тоненьке. Пошкоджено 17 цивільних об’єктів - 14 житлових будинків, заклад освіти, магазини.

"Окупанти продовжують штурмувати Авдіївку. Внаслідок обстрілів двоє жителів зазнали поранень", - вказали у поліції.

На Північне, як зазначається, росіяни скинули дві авіабомби "КАБ-250", а також накрили селище з артилерії. Пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, заклад освіти, магазини. На цей час інформації щодо постраждалих не надходило.

По Новожеланному війська рф вдарили ракетою "С-300" - зруйновано 4 приватних будинки.

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вірменія не візьме участі у засіданні ОДКБ у москві

     • 23128 переглядiв

    Глобальні викиди CO2 досягають рекордного рівня – вчені

     • 24408 переглядiв