rosiiany-vidkryly-novu-shkolu-politsii-v-okupovanomu-mariupoli-tsentr-sprotyvu

росіяни відкрили нову школу поліції в окупованому Маріуполі - Центр спротиву

 • 22418 переглядiв

росіяни відкрили в окупованому Маріуполі черговий поліцейський навчальний заклад, де навчатимуться 400 студентів, порушуючи міжнародне гуманітарне право.

Черговий поліцейський навчальний заклад відкрила окупаційна влада у зруйнованому українському Маріуполі. Про це повідомляє Центр Національного Спротиву, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що філія академії мвс росії у Маріуполі почне навчання поліцаїв 1 вересня й розрахована на 400 студентів. При цьому там буде факультет який готуватиме службовців для спецслужб.

росіяни - типова поліцейська країна, де працювати на службі кремля єдиний варіант мати перспективу в житті. Саме тому ворог й відкриває цю філію, аби набрати туди українців й перевиховати їх в псів режиму,

- йдеться у повідомленні.

У Центрі спротиву констатують, що окупанти вкотре закривають очі на міжнародне гуманітарне право, яке не дозволяє вербування місцевого населення до мілітаристичних об’єднань.

Нагадаємо

На тимчасово окупованих територіях Луганської області росіяни вербують молодь як пропагандистів для фейкових місцевих видань, проводячи конкурси з винагородою у вигляді техніки та стажування.

Ольга Розгон

Війна

Популярні

Новини по темі