ukenru
rosiiany-vchynyly-masshtabnu-ataku-na-ukrainski-telekanaly-poshyriuiuchy-propahandystskyi-kontent-rf-tsentr-stratkomu

росіяни вчинили масштабну атаку на українські телеканали, поширюючи пропагандистський контент рф - Центр страткому

 • 21840 переглядiв

28 березня росіяни вчинили масштабну атаку з метою глушіння українських телеканалів і трансляції замість них російського пропагандистського контенту.

Ворог 28 березня вранці вчинив масштабну атаку на українські телеканали, повідомили у четвер у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП, пише УНН.

Деталі

"росіяни вчинили масштабну атаку на українські телеканали. 28 березня близько 9:30 ворог намагався заглушити ефіри власних і партнерських телеканалів 1+1 media де, зокрема, транслюються канали 1+1 Україна, 1+1 Марафон, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, 2+2, УНІАН та інші, повідомили в холдингу 1+1 media. Так, замість телемарафону і контенту інших мовників, українські глядачі деякий час бачили пропагандистський контент рф. Всі ці дії рф коїть з метою дестабілізації ситуації в Україні", - вказали у Центрі страткому у Telegram.

Зазначається, що станом на зараз проблема усунена, супутникове мовлення відновлено. У холдингу закликали українців дотримуватися інформаційної гігієни, аби не допомагати ворогу ширити дезінформацію.

Понад 800 кібератак злійснили росіяни на держустанови та сервіси України – Костін18.03.24, 18:48 • [views_0]

Юлія Шрамко

Суспільство