rosiiany-vcherhove-atakuvaly-dnipropetrovshchynu-ye-poraneni-ta-ruinuvannia

росіяни вчергове атакували Дніпропетровщину: є поранені та руйнування

 • 29610 переглядiв

Окупанти обстріляли Нікопольський район, поранивши 8 людей, включаючи двох дітей. Пошкоджено 13 багатоповерхівок, автомобілі та інфраструктуру. У Зеленодольській громаді атаковано АЗС.

Протягом доби, 28 липня, окупаційні війська рф декілька разів били по Дніпропетровщині. Внаслідок ворожих атак поранено декілька людей, серед них діти. Про це заявив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає УНН.

Деталі

Ворог не припиняє терор мирного населення Нікопольщини. Вранці у райцентрі через артобстріл постраждали 8 людей. Серед них - 2 дитини, 1-річна дівчинка та 10-річна. Також постраждали троє чоловіків та стільки ж жінок, віком від 22 до 75 років

- розповів Лукашук. 

Загалом, за його словами,  по району було більше десятка атак. Окупанти били дронами-камікадзе й артилерією по Нікополю, Покровській, Мирівській та Марганецькій громадах.

Внаслідок атак пошкоджені 13 багатоповерхівок, знищені автівка і 3 мікроавтобуси, зачепило хлібний кіоск, адміністративну будівлю, приватне підприємство, інфраструктуру, 2 авто, лінії електропередачі та газогони. 

Зеленодольську громаду, що на Криворіжжі, ворог атакував безпілотниками. Пошкоджена АЗС. Сталося займання у гаражі та покинутій оселі. Вогонь надзвичайники приборкали. Головне - минулося без постраждалих

- підсумував очільник ДОР.

Війська рф поцілили у дві багатоповерхівки в Нікополі: постраждали двоє дітей28.07.24, 14:55

Популярні

Новини по темі

Рейтинг Камали Гарріс зріс до 43% – ЗМІ

 • 15515 переглядiв

Україна підготує мирний план до листопада - Зеленський

 • 53442 переглядiв

Олімпіада-2024: Марта Костюк виграла дебютний матч

 • 15300 переглядiв