rosiiany-try-dni-pospil-shchodobovo-shturmuiut-pozytsii-syl-oborony-na-tavriiskomu-napriamku-blyzko-80-raziv-tarnavskyi

росіяни три дні поспіль щодобово штурмують позиції Сил оборони на Таврійському напрямку близько 80 разів - Тарнавський

 • 32987 переглядiв

Російські війська атакували сили оборони на Таврійському напрямку близько 80 разів на день протягом трьох днів поспіль, при цьому нещодавно бригадний генерал Олександр Тарнавський повідомив про збільшення кількості повітряних атак.

російські військові за підтримкою бронетехніки продовжують штурмувати позиції Сил оборони на Таврійському напрямку. Три дні поспіль  атакують по приблизно 80 разів за день. Напередодні знову активізувалися ворожа авіація. Про це у п'ятницю повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський, пише УНН

Окупанти не зменшують кількості бойових зіткнень в операційній зоні ОСУВ Таврія. Три дні поспіль – близько 80 штурмових дій щодобово. Переважна більшість – на Донеччині. Штурмові групи в основному до 20 чоловік. Діють, зокрема, і за підтримки бронетехніки. Вчора знову відбулось збільшення кількості авіаударів, ворог застосовує авіабомби

- написав Тарнавський у Telegram.

Деталі 

В операційній зоні ОСУВ Таврія минулої доби російські загарбники завдали 15 авіаударів, провели 76 бойових зіткнень та здійснили 631 артобстріл.

Українські військові стійко тримають оборону, вказав Тарнавський. 

За його словами, загальні втрати ворога минулої доби склали 414 осіб. 

Також було знищено 23 одиниці військової техніки. Зокрема, 1 танк, 10 ББМ, 2 артсистеми, 3 ПТРК, 1 БпЛА, 4 автомобілі, 2 одиниці спецтехніки та 2 склади боєприпасів. Ще 20 одиниць техніки ворога пошкоджено.

Доповнення

Протягом минулої доби відбулося 110 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 50 авіаційних ударів, здійснив 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Переяславі вітер повалив головну новорічну ялинку

     • 23123 переглядiв