rosiiany-postiino-vedut-shturmovi-dii-v-raioni-krynok-lykhovii

росіяни постійно ведуть штурмові дії в районі Кринок - Лиховій

 • 38689 переглядiв

російські окупанти постійно атакують район Кринок у Херсонській області. На Таврійському напрямку ворог застосовує малі піхотні групи на мотоциклах, українські сили знищують техніку та живу силу противника.

російські окупанти постійно ведуть штурмові дії в районі Кринок в Херсонській області. Про це повідомив речник оперативного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Найгарячіше в нас в районах населених пунктів Мала Токмачка, де було відбито чотири атаки противника і ворог успіху не мав, втрат позицій не допущено, а також біля Новоандріївки – це на північний захід від Роботиного. Там наші воїни відбивали три штурмові дії ворога. Ще дві атаки відбито в районах населених пунктів Новоданилівка та Роботине,

- розповів Лиховій.

Він зазначив, що в районі села Мала Токмачка росіяни атакують малими піхотними групами без застосування бронетехніки, але на мотоциклах.

Хочу окремо зупинитися на подіях в районі села Мала Токмачка, де ворог застосовує з одного боку може комусь цікаву тактику, з іншого боку вона вже звична. Він атакує малими піхотними групами без застосування бронетехніки, але на мотоциклах. Там зафіксовано чотири атаки із них дві атаки московити намагалися провести із застосування кількох мотоциклів. В одній з таких штурмових спроб три їхні мотоцикли було знищено і троє кацапів знищені, тобто водії мотоциклів та самі мотоцикли,

- сказав Лиховій.

Загалом за його словами, за добу на Таврійському напрямку було знищено або пошкоджено чотири мотоцикли.

Якщо говорити про бойові дії на Дніпрі та на Лівобережжі Дніпра в Херсонській області, то знищено також два гідроцикли, чотири ворожі човни, три бойові бронемашини, зокрема одна БМП в районі Приютного. В Кринках – це одне із місць, де ворог постійно веде штурмові дії в районі населеного пункту Кринки знищено один російський міномет. Також знищено реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град" в районі населеного пункту Костогризове – це теж Лівобережжя Дніпра в Херсонській області,

- розповів Лиховій.

Окрім того, він повідомив, що знищено один термінал супутникового зв'язку Starlink.

Доповнення

Раніше ЗМІ з посиланням на джерела в Силах оборони повідомляли, що українські підрозділи відійшли з Кринок в Херсонській області.

18 липня Дмитро Лиховій заявив, що Сили оборони продовжують виконувати бойові завдання на лівобережжі Дніпра, зокрема в населеному пункті Кринки.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    "Нова пошта" відновила роботу після збою

     • 14405 переглядiв

    У роботі Vodafone, Sense Bank та Monobank стався збій

     • 10882 переглядiв

    У світі стався глобальний IT-збій: що відомо

     • 11096 переглядiв

    Байден у "душевних пошуках" щодо виходу з перегонів - Reuters

     • 10638 переглядiв