rosiiany-obstrilialy-nikopol-travmovani-dvoie-liudei-ye-ruinuvannia

Росіяни обстріляли Нікополь: травмовані двоє людей, є руйнування

 • 35083 переглядiв

Російські війська чотири рази обстріляли Нікополь, поранивши двох людей і пошкодивши будинки, магазин та інфраструктуру; регіон за межами Нікополя залишився поза обстрілами.

Російські окупаційні війська чотири рази впродовж п’ятниці спрямували вогонь важкої артилерії на Нікополь. Через ці атаки в місті численні пошкодження. Крім того, травмовані дві людини. Про наслідки збройної агресії рф на Дніпропетровщині повідомив голова ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Чотири рази протягом дня під прицілом агресора був Нікополь. Гатив по районному центру з важкої артилерії. Випустив зо півтора десятка снарядів. Постраждали бабуся з онукою. 83-річна жінка з мінно-вибуховою травмою й пораненням обличчя госпіталізована. 16-річна дівчинка лікуватиметься вдома.

– повідомив Лисак.

Деталі

За даними очільника ОВА, в місті через обстріли пошкоджені магазин, 14 приватних будинків та десяток господарських споруд.

Також понівечені три гаражі, зрешечені сім парників й цивільна автівка. Крім того, пошкоджені снарядами окупантів декілька ліній електропередач та газогін.

Водночас Лисак відзначив, що на решті територій регіону, попри повітряні тривоги минулось без обстрілів.

Нагадаємо

Напередодні вночі російські війська також атакували Нікополь. Повідомлялось, що  через ці атаки було пошкоджено місцеве підприємство.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі