rosiiany-namahalys-atakuvaty-na-bakhmutskomu-ta-kupianskomu-napriamkakh-vsi-ataky-vidbyti-syrskyi

росіяни намагались атакувати на Бахмутському та Куп’янському напрямках. Всі атаки відбиті - Сирський

 • 2863 переглядiв

російські війська намагалися наступати на Куп'янському та Бахмутському напрямках, але атаки були відбиті. Українські війська продовжують штурмові дії південніше Бахмута.

Сили оборони продовжують стримувати ворога на багатьох ділянках фронту. Українські військові відбили всі атаки ворога на Куп’янському та Бахмутському  напрямках та продовжують штурмові дії південніше Бахмута. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у Telegram, пише УНН.

Деталі

За словами Сирського,  на Куп’янському напрямку росіяни вели штурмові дії в районах Синьківки, східніше Петропавлівки та Іванівки. Однак атаки були відбиті нашими воїнами.

На Бахмутському напрямку, як повідомляється, росіяни намагалися атакувати в районах Кліщіївки та Андріївки. Там також всі атаки відбили Сили оборони.

 "Наша армія продовжує штурмові дії південніше Бахмута.  Сили оборони завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах", - наголосив Сирський.

Доповнення

Протягом минулої доби відбулося 46 бойових зіткнень. Ворог завдав 1 ракетний та 17 авіаційних ударів, здійснив 94 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб: кількість ліквідованих окупантів перевищила 319 тисяч

     • 2616 переглядiв

    46 бойових зіткнень в Україні за минулу добу: ситуація на фронті

     • 4721 переглядiв

    Болгарія не планує обмежувати експорт зброї в Україну

     • 3674 переглядiв