rosiiany-atakuvaly-myrne-naselennia-pid-chas-rozdachi-khliba-v-chernihivskii-oblasti

росіяни атакували мирне населення під час роздачі хліба в Чернігівській області

 • 35664 переглядiв

російські військові атакували безпілотником мирних жителів під час роздачі хліба в Чернігівській області, в результаті чого ніхто не постраждав, але було пошкоджено автомобіль. Поліція відкрила кримінальну справу за статтею про порушення законів війни.

23 грудня, ворог завдав удару по цивільних з дрона під час роздачі хліба в одному з прикордонних сіл Новгород-Сіверського району Чернігівської області. Осколками пошкоджено автомобіль, на щастя, люди не постраждали.Про це повідомляє пресслужба Нацполіції поліції, пише УНН.

Мирним людям роздавали хліб в центрі села і в цей час окупанти здійснили цинічну атаку з дрона. На щастя, люди не постраждали. Осколками посіло легковий автомобіль з хлібом,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Наслідки ворожих атак задокументували поліцейські Новгород-Сіверського райвідділу поліції. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Також поліція закликає людей евакуюватися до безпечніших громад вглиб області через підступні обстріли населення окупантами.

Нагадаємо

російські окупанти минулої доби обстріляли деякі громади Донецької області. Поранень зазнали шестеро людей, пошкоджено сім приватних будинків та одна багатоповерхівка.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі