rosiia-obitsiaie-zvilnyty-z-armii-vsikh-indiitsiv-yakykh-zaverbuvaly-na-viinu-proty-ukrainy-zmi

росія обіцяє звільнити з армії всіх індійців, яких завербували на війну проти України - ЗМІ

 • 14452 переглядiв

Росія погодилася звільнити всіх громадян Індії, завербованих для участі у війні проти України, після візиту прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді.

росія погодилась розірвати контракт з громадянами Індії, яких завербували на війну в Україну. Всі чоловіки будуть звільнені та доправлені додому. Про це з посиланням на власні джерела пише індійський телеканал NDTV, передає УНН.

Деталі 

Після візиту прем'єра Індії Нарендра Моді, росія погодилась звільнити всіх громадян його країни, яких завербували для участі у війні проти України.

NDTV повідомляє, що майже два десятки громадян Індії потрапили до зони бойових дій після вербування агентами, які обіцяли їм високооплачувану роботу. Зазначається, що у березні уряд Індії заявив, що "порушив це питання" на перемовинах з рф.

Вербували чоловіків до армії рф: в Індії затримали чотирьох людей08.05.24, 23:00

Індійські правоохоронці також провели рейди та викрили угруповання, яке займалося торгівлею індійцями до рф. Під час рейдів з'ясувалося, що ці фірми відправили до Росії щонайменше 35 громадян Індії.

Нагадаємо

Шрі-Ланка планує відправити делегацію до росії для розслідування щодо сотень своїх громадян, яких завербували до армії рф для участі у війні проти України.

Популярні

Новини по темі

Держава повністю відбудує "Охматдит" – Шмигаль

 • 17216 переглядiв

Генсек ООН засудив ракетний удар рф по "Охматдиту"

 • 22952 переглядiв