rosiia-mozhe-pochaty-viinu-z-yevropoiu-vzymku-202425-roku-bild

Росія може почати війну з Європою взимку 2024/25 року – Bild

 • 32291 переглядiв

Європейська розвідка попереджає, що Росія може напасти на Європу взимку 2024/25 року, скориставшись зміною президента США.

Москва може спробувати атакувати Європу взимку 2024/25 року, припускають в одному з європейських розвідок. Про це пише BILD із посиланням на власне джерело в розвідувальній службі, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що Росія може завдати удару по Європі саме в той момент, коли США залишаться "без лідера", і зможуть надати допомогу європейським державам тільки після великої затримки.

Тобто йдеться про період, коли старий президент США вже піде з посади на початку листопада 2024 року, а новий обраний очільник США ще не прийде, він обійме пост президента у січні 2025 року.

За словами співробітника розвідки, російська влада вважає, що колишній президент Дональд Трамп знову займе Білий дім, і при ньому "можна робити все, що завгодно".

Доповнення

Раніше Борис Пісторіус, міністр оборони ФРН, заявив в інтерв'ю WELT am SONNTAG, що Німеччині необхідно мати найкращу підготовку до оборони країни.

Зараз ми маємо близько п'яти-восьми років, за які ми повинні надолужити втрачене — як у збройних силах, у промисловості, і у суспільстві

Борис Пісторіус

Крім того, стало відомо, що Німеччина має намір до 2027 року перекинути до Литви чотири тисячі солдатів бундесверу: вперше в історії ФРН на постійній основі буде розміщена ціла бригада на східному фланзі НАТО — поряд з кордоном з Росією. Пісторіус також закликає відновити обов'язковий військовий призов у Німеччині.

Яцек Півночі, голова Управління національної безпеки Польщі, раніше заявив, що країни НАТО на східному фланзі повинні протягом трьох років підготуватися до можливої конфронтації з Росією.

"Європа має 8 років, щоб надолужити втрачене в галузі оборони" – Пісторіус17.12.23, 09:10

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Росія може почати війну з Європою взимку 2024/25 року – Bild

     • 32291 переглядiв

    Вибух у Львові: під завалами знайшли тіло чоловіка

     • 30874 переглядiв

    Зоозахисники евакуювали 68 кіз із Херсонщини

     • 28456 переглядiв

    Вибух у Львові: під завалами виявили тіло жінки

     • 29940 переглядiв

    Семеро людей постраждали через вечірній обстріл Херсона

     • 33790 переглядiв