roboti-na-monumenti-batkivschina-mati-planuyut-zavershiti-do-dnya-derzhavnogo-prapora-minkult

Роботи на монументі "Батьківщина-мати" планують завершити до Дня Державного прапора - Мінкульт

 • 1389704 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Роботи на монументі "Батьківщина-мати" у Києві виконуються за графіком, їх планують завершити до Дня Державного прапора України, 23 серпня. Про це інформує УНН, посилаючись на сайт Міністерства культури та інформаційної політики України.

Деталі

Зазначається, що будівельники вже зашили площину щита металом, і наразі відбуваються роботи зі зварювання пластин щита та тризуба. Етапи робіт над проєктом "Тризуб Батьківщини" виконуються за графіком.

Проєкт планують завершити до Дня Державного прапора України - 23 серпня.

Цитата

"Важливо, щоб роботи на монументі були виконані якісно та відповідали всім нормам будівельного законодавства. Україна продовжує долати негативні наслідки комунізації та русифікації", – наголосив т.в.о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв під час спільної наради з керівництвом Національного музею історії України у Другій світовій війні та підрядників.

Нагадаємо

Національний музей історії України у Другій світовій війні 9 серпня повідомив, що планує прибрати усі імперські та радянські символи з постаментів та перетворити існуючий меморіальний комплекс на музей української пам’яті та перемоги.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Активи Фірташа на понад 7,4 млрд грн арештували - БЕБ

     • 1080132 переглядiв