ukenru
rnbo-vvela-sanktsiyi-stosovno-devyati-ukrayintsiv-iz-sanktsiynogo-spisku-ssha

РНБО ввела санкції стосовно дев'яти українців із санкційного списку США

 • 33869 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Рада національної безпеки і оборони ввела санкції щодо 9 українців, які вже знаходяться у списку санкцій США. Про це під час брифінгу повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, передає кореспондент УНН.

Цитата

“РНБО ввела санкції відносно 9 українців, які вже знаходяться в списку санкцій США”, - заявив Данілов.

Деталі

Відповідаючи на запитання журналістів, Данілов наголосив, що серед осіб немає прізвищ Коломойського, Деркача та Дубінського. Зокрема, секретар РНБО відмовився ідентифікувати осіб.

Контекст

Раніше Данілов заявляв, що під санкціями Міністерства фінансів і Державного департаменту США знаходяться 134 громадянина України.

Він також зазначив, що під час засідання РНБО Службі безпеки України, Кабінету Міністрів і Службі зовнішньої розвідки дали доручення по кожному громадянину перевірити інформацію, на підставі чого проти них були застосовані санкції. Повідомлялося про те, що на наступних засіданнях РНБО планують заслухати звіт правоохоронців щодо згаданих громадян.

Нагадаємо

Раніше Данілов повідомляв, що 16 липня відбудеться перше виїзне засідання Ради національної безпеки і оборони України.

Його планували провести в Сумах. Проте згодом секретар РНБО заявив, що проведення виїзного засідання РНБО 16 липня саме в Сумах під питанням.

Так, Данілов повідомляв, що на засіданні 16 липня планують розглянути питання введення нових санкцій, питання національної безпеки та питання, які стосуються надр.

Українські Національні Новини

Політика