richnytsia-katastrofy-mn17-niderlandy-obitsiaiut-prodovzhyty-zusyllia-dlia-dosiahnennia-spravedlyvosti

Річниця катастрофи МН17: Нідерланди обіцяють продовжити зусилля для досягнення справедливості

 • 16094 переглядiв

Нідерланди продовжуватимуть докладати зусиль для встановлення істини та забезпечення правосуддя щодо збиття рейсу MH17, відзначаючи 10-ту річницю трагедії, яка забрала життя 298 невинних людей.

Нідерланди й далі докладатимуть зусиль для встановлення істини та забезпечення справедливості  щодо збиття 10 років тому рейсу MH17, заявив новопризначений міністр закордонних справ Нідерландів Каспар Вельдкамп, передає УНН.

7 липня 2014 року був чорним днем. 298 невинних людей, зокрема 196 громадян Нідерландів, загинули, коли був збитий рейс MH17. Сьогодні, 10 років потому, я разом із родичами жертв відзначаю цю величезну втрату. Відкрита рана, з якою вони продовжують жити щодня

- написав Вельдкамп в соцмережі X.

Глава МЗС Нідерландів наголосив, з першого дня після катастрофи Нідерланди робили все можливе для розкриття фактів трагедії.  Останніми роками разом з іншими постраждалими країнами постійно працювали над, як заявив Вельдкамп , "встановленням істини та забезпеченням справедливості".

 "Ми продовжуватимемо робити це й надалі", - запевнив міністр.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський у десяті роковини катастрофи літака MH17 заявив, що російська відповідальність за це – неминуча і кожен, хто винен у цьому та інших російських злочинах війни, однозначно почує заслужений вирок

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі