rf-zaplanuvala-cherhovu-hibrydnu-kampaniiu-proty-ukrainy

рф запланувала чергову гібридну кампанію проти України

 • 31559 переглядiв

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що кремль планує гібридну кампанію, спрямовану на підрив авторитету Президента України та підрив її оборони від російської агресії.

У кремлі запланували чергову гібридну кампанію проти України. Про це УНН повідомляє з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

У середині грудня 2023 року в москві відбулось засідання так званого інституту країн СНД, який перебуває під повним контролем адміністрації російського диктатора та фінансується  з бюджету держави-агресора. Темою зібрання стала війна проти України

 - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час обговорення перспектив подальшого воєнного протистояння кремлівські так звані експерти дійшли висновку, ніби українське командування перейшло до позиційної оборони з метою:

·        зриву російського наступу взимку та навесні 2024 року;

·        зміцнення оборонних ліній;

·        посилення системи ППО;

·        накопичення боєприпасів;

·        формування боєздатного резерву.

"За оцінками московитів, такий сценарій унеможливить подальше захоплення України силовими методами. Відтак у середовищі кремлівських аналітиків наголосили на неприпустимості будь-якого припинення бойових дій, збереження Україною виходів до Чорного моря та наявності "прозахідного режиму" в Києві", - зазначається в повідомленні.

 Розвідка повідомила, що також на московській зустрічі лунали заклики запустити чергову потужну інформаційно-психологічну кампанію проти вищого військово-політичного керівництва України, використовуючи тему "чергових президентських виборів".

 "Мета кампанії ― підірвати легітимність Президента України та керівництва нашої держави серед країн, які начебто є союзниками і партнерами росії, і ― якщо вийде ― серед українських громадян", - інформує розвідка.

Доповнення

Спецслужби рф почали реалізацію нової інформаційної атаки щодо українців, які перебувають в інших країнах.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    рф запланувала чергову гібридну кампанію проти України

     • 31559 переглядiв

    Херсон під вогнем окупантів: у місті лунають вибухи

     • 27977 переглядiв

    "Деолігархізація" облгазів завершена

     • 120982 переглядiв